13 articole mişto pentru pescuit la răpitori Savage Gear 2021! Avem şi haine.

Chiar dacă în primă fază am căutat năluci şi lansete răpitori Savage Gear 2021, pentru sezonul primăvară-vară mi-au făcut cu ochiul şi câteva articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte. Unele mai noi, altele mai vechi, ce e clar, dacă Diavolul se îmbracă de la Prada, cu siguranţă pescarul de răpitori se îmbracă de la Savage Gear. Eu unul am făcut-o. Vreţi să vedeţi cu ce?

Năluci şi lansete răpitori Savage Gear 2021

Căutarea a început după ce am văzut noile gume Cannibal Craft şi seriile de lansete pentru răpitori SG2 şi SG4 2021 în postările de pe Facebook şi Youtube. La primul search “Savage Gear” pe site-ul importatorului din Romania, Arrow International, au inceput să îmi apară pe ecranul laptopului încălţăminte şi haine. Aşadar, #AvemSiHaine, n-am putut să mă abţin şi până să ajung la năluci şi lansete m-am pricopsit cu o grămadă de articole de pescuit neprogramate.

Papuci ventilaţi Savage Gear

Începem de jos în sus, pentru că papucii de la Savage Gear mi-au sărit primii în ochi şi sunt un must have pentru mine la pescuitul din barcă. Uşori, comozi, design de mare efect, talpă aderentă (interior, exterior), nu alunecă din picior graţie sistemului cu bandă de prindere/ajustare. De preţ, ce să zic, un preţ corect pentru o simplă pereche de papuci, chiar dacă sunt de pescuit.

Waders Denim Bocanci/Pantaloni Savage Gear

Tot în zona de încălţăminte, aşa pe fashion, mi-au plăcut extrem Sneakersii Savage Gear, aflând mai târziu, după achiziţionare, că de fapt sunt destinaţi pescuitului cu wadersi. Normal, erau şi cu două numere mai mari. Păi nu mă duc eu anul ăsta la clean şi păstrăv? Mai de voie, mai de nevoie, mi-am luat şi o pechere de wadersi Denim, tot aşa, pe fashion, deosebiţi ca şi desgin.

Tricouri Simply Savage #AvemSiHaine

În timpul navigării pe site-ul arw.ro îmi porneşte în căşti reclama #AvemSiHaine şi îmi aduc aminte că nu stau foarte bine la capitolul tricouri de vară. Am găsit o grămadă de modele de tricouri Simply Savage, pentru toate gusturile, culori, logo, fălci, t-shirt sau polo. Cu un cost între 50 şi puţin peste 100 de lei, per tricou, garderoba mea de vară s-a completat cu câteva produse. Fără a mai fi nevoit să merg la mall.

Pantaloni Xoom şi Gray Savage Gear

La capitolul pantaloni de pescuit, clar pentru Savage Gear pot să folosesc sloganul “De la pescari, pentru pescari”. M-am pricopsit cu două perechi, Xoom şi Gray, ambele cu buzunare frontale, pentru mine un aspect obligatoriu, unde să îmi pot ţine la îndemână telefonul, ţigările, bricheta. Prima pereche, water repelent, un fel de supra pantalon, iar cea de a doua, un model de mişcare din material elastic cu întărituri pe fund şi genunchi din material impermeabil.

Costum Ploaie WP Performance Savage Gear

Unde merge mia, merge şi suta. De fapt invers. Şi încă nu am ajuns la năluci şi lansete, dar dacă plouă? Cum pe mine mă plouă în majoritatea partidelor de pescuit, am ales un costum compus din pantaloni WP Performance şi geacă WP Performance. După design, I’m a Savage, yeah, au primat materialul Nylon Taslon cu acoperire de teflon, 100% impermeabil (10.000mm) şi respirabil 5000mvp, ranforsările de la genunchi, picioare şi spate. Preţ? Pe măsura produsului!

Lansete Savage Gear SG2 şi SG4

În România blancurile Toray au devenit la fel de populare ca şi pepenii de la Dăbuleni. Deci da, seriile de lansete SG2 şi SG4 au blancuri Toray 30T, inele şi mandrine Seaguide, restul specificaţiilor le vedeţi în site. Am ales două lansete, Savage Gear SG2 Ultra Light Game (198cm, 3-10g, 104g, 267 lei) şi Savage Gear SG4 Medium Game (221cm, 7-23g, 113g, 435 lei). În afara considerentelor de mai sus, blanc slim, componente de calitate, greutate redusă, ei bine, nu a primat preţul, bun de altfel, de această dată. Ci permisivitatea pe vârf pe care o au aceste lansete. Permisivitate care întotdeauna mi-a adus mai mulţi peşti în minciog şi m-a ajutat să folosesc o plajă extinsă de năluci, de la suple, până la reactive.

Kit Răpitori Fat Minnow Savage Gear

Spre surprinderea voastră, habar nu aveam de acest model, în condiţiile în care cu această formă, Fat Minnow, poţi juca mereu la două capete, ştiucă şi şalău. O gumă foarte versatilă din punctul meu de vedere. Cinci culori naturale, prinzătoare, trei mărimi, şase jiguri de start. Consider că acest kit Fat Minnow Savage Gear se potriveşte atât începătorilor, celor care nu ştiu să coreleze mărimea jigului în raport cu lungimea gumei, cât şi celor avansaţi.

Kit Biban Perch Pro Savage Gear

Ei bine, aici m-a prins fiu-miu când navigam prin paginile cu gume. De când este mic, se joacă şi face baie cu năluci suple, nu vreţi să ştiţi câte gume a adunat din trusele mele. Fiert pe raci, creaturi, forme şi culori, n-am scăpat de el, acum avem şi kit de biban Perch Pro. Avem este impropriu spus, are, îl vom folosi împreună, sper, atunci când mergem să pescuim la şalău, sunt cam mari pentru bibanii de la noi. Între timp a descoperit că în kit sunt şi două gume “glow in the dark”, deci, mai nou, doarme cu ele în cameră.

Cireaşa de pe tort, Savage Gear Cannibal Craft

De fapt de aici a pornit totul. Spre ruşinea mea, nu am pescuit niciodată cu Cannibal Shad până acum. Nu a fost o gumă care să mă inspire, chiar dacă mulţi pescari cunoscuţi au făcut ravagii cu ele. Ştiţi zicala aia a pescarilor de răpitori “Nălucile prind deopotrivă peşti şi pescari”? Pe mine m-au prins Savage Gear Cannibal Craft de 6,5cm/10,5cm/12,5cm, în toate culorile disponbile. Motivele le-aţi văzut în fotografii şi videoclip. Oare prind şi peşti? Cu siguranţă, la cum arată, am încredere în ele.

PS1: Şi de aici şi-a luat fiu-miu tributul, câte una din fiecare model şi culoare. Testul numărul unu, culorile rezistă timp de o oră în cadă, spălate excesiv cu săpun, şampon. A…şi bat foarte natural. Juri că-s peşti adevăraţi.

Socoteala finală

Nu o să vă spun cât m-a costat la final acest shopping. Nu este un secret nici că de multă vreme colaborez cu firma Arrow International, implicit cu Savage Gear, şi bineînţeles beneficiez de preţuri speciale la orice achiziţie. Cert este că, din punctul meu de vedere, toate produsele expuse aici îşi merită fiecare leu, d.p.d.v. raport calitate-preţ. Acum, ceea ce îmi place sau consider necesar mie, nu trebuie neapărat să vă placă şi vouă sau să vă fie util. Lăsaţi un comentariu cu ce v-a plăcut (sau nu v-a plăcut) din produsele de mai sus sau echipamentele pe care vi le-aţi cumpărat în ultima vreme şi consideraţi că merită din punctul vostru de vedere.

PS2: Nu au fost doar 13 articole mişto pentru pescuit la răpitori Savage Gear 2021, am luat mai multe. Rămâne între noi, da? Şi promit să vă povestesc despre ele în viitor.

Info Shop Savage Gear

Produsele pentru pescuit la răpitori Savage Gear sunt disponibile în România prin Arrow International în cele 20 de magazine proprii si 227 de magazine partenere. În cazul în care doriţi şi alte produse care nu se afla în stoc sau nu sunt listate pe site, puteţi face o precomandă la oricare dintre magazinele de mai sus.

Info foto/video

Mini Studio Foto/Video, trepied si accesorii – Foldio3

https://www.foldio.ro/

Citeşte şi articolul Cu Garmin la pescuit!

Daca ti-a placut, apreciez orice SHARE

Andy Arif

https://andyarif.ro

Pescuitul este o joaca frumoasa, atunci mai ales atunci cand o iei in serios. Copil de pescar, tata de pescar, prieten de pescar, povestitor, calator, iubitor de natura, visator in aceasta minunata lume a pescuitului. Fie ea vorbita, scrisa, foto, video sau online.

Postari asemanatoare

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by TranslatePress