4800000 de şalăi şi ştiuci pe lacul Snagov! Prima acţiune de populare LRS 2021.

Acţiunea de populare cu ştiucă şi şalău pe lacul Snagov a fost realizată de Liga Română de Spinning cu ajutorul ANPA, AVPS Acvila şi Arrow International. Astăzi, 13 aprilie, lacul Snagov a primit în apele sale 2800000 de larve de şalău, urmând ca joi, 15 aprilie, acţiunea de populare să continue cu eliberarea a încă 2000000 de larve de ştiucă.

Cum se face o populare cu ştiucă şi şalău pe Snagov?

Fondurile destinate acestor populări au fost adunate din taxele de participare ale concurenţilor din campionatul naţional de spinning din barcă LRS 2020, la care s-au adăugat contribuţiile financiare ale cluburilor Drill si Delta Spinning Tulcea, plus câţiva suporteri ai fenomenului. Larvele de şalău şi ştiucă au fost puse la dispoziţie de firma HSB Fish Land S.R.L. cu ajutorul inginerilor piscicoli Florin Ciortan şi Radu Muscalu. Costurile unei astfel de acţiuni se ridică la suma de 75000 lei.

Cine este Liga Română de Spinning?

Liga Română de Spinning este entitatea care organizează Campionatul National de Spinning ân Români (Pescuit la răpitori din barcă, Pescuit la păstrăv de pe mal, Street Fishing şi Trout Area). Lacul Snagov, administrat de AVPS Acvila, este de ani buni pistă de concurs în campionatul national LRS, la competiţiile Cupa Garmin organizate cu sprijinul sponsorului principal Arrow International.

Reducere permis pescuit AVPS Acvila pentru membri LRS!

Conform protocolului încheiat între AVPS Acvila şi Liga Română de Spinning, membrii cluburilor de pescuit sportiv din cadrul LRS beneficiază de o reducere substanţială din taxa permisului de pescuit emis de AVPS Acvila. Respectiv în loc de 110 lei, aceştia vor plăti 60 lei pe an. Permisul de pescuit emis de AVPS Acvila permite deţinătorilor pescuitul pe lacul Snagov, râul Colentina de la Buftea la Chitila, respectiv lacurile Buftea, Flămânzeni, Buciumeni, Mogoşoaia şi Chitila, râul Dâmbovița, fără Lacul Morii, de la intrarea în județul Ilfov până la ieşirea din județul Bucureşti, acolo unde este posibil.

Populările LRS continuă, ajută şi tu!

Acţiunile de populare pe pistele de concurs din cadrul campionatului naţional LRS continuă. Persoanele care doresc să susţină acest demers o pot face prin donaţie, Asociaţia Liga Româna de Spinning deschizând în acest scop un cont special în lei, la Banca Transilvania.
Titular cont „Asociatia Liga Romana de Spinning”

RO98BTRLRONCRT0P62897903

Mai multe informaţii pe:

http://www.lrs.ro/

Vezi Perioada de prohibiţie la pescuit 2021, cum şi de unde poţi obţine Permisul de pescuit ARBDD, Permisul de pescuit ANPA.

Daca ti-a placut, apreciez orice SHARE

Andy Arif

https://andyarif.ro

Pescuitul este o joaca frumoasa, atunci mai ales atunci cand o iei in serios. Copil de pescar, tata de pescar, prieten de pescar, povestitor, calator, iubitor de natura, visator in aceasta minunata lume a pescuitului. Fie ea vorbita, scrisa, foto, video sau online.

Postari asemanatoare

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by TranslatePress