7 salai si 4 bibani in 30 de minute pe Valea Argovei!

7 salai si 4 bibani prinsi in 30 de minute pe Valea Argovei, chartreuse glitter m-a lovit din nou. Tot Robert, tot Relax, dar Kopyto si salau de data asta, episod consumat intr-o repriza fulger cu top pesti un salau de 69 cm si un biban de 34 cm. De ce spun ca m-a lovit din nou aceasta culoare?

Unde?

La Cupa Valea Argovei, printre alti concurenti, 53 de echipe mai precis, la prima etapa a campionatului national de pescuit la rapitori din barca ALRS. Doua manse de 8 ore, specii tinta salau si biban, punctau cei mai mari 10 pesti in fiecare zi.

Cand?

Intr-o mansa cu numarul doi la etapa LRS, dupa un rezultat modest pe locul 22 in prima zi cand nu am reusit sa prindem decat 3 salai si sapte bibani pentru a ne face pestii. Locuri ocupate, salai maraiti, strategie gresita, lipsa talent, deranj.

Inspiratie?

“Mai am un loc pe care nu am mai fost de 10 ani, simt eu ca luam doi salai acolo. Vrei sa mergem?” spune Robert in timp ce mie imi da un salau marait. Gadesc cu voce tare, sansele sa mai prindem pe unde ne aflam erau destul de mari in detrimentul unui loc pe care nu il cunosteam si nu stiam cum sa il abordez. “E misto locul, o sa iti placa!” imi spune din nou Robert dupa o perioada de liniste de 10 minute. Mai imi da un marait, ratez, ridic motorul instant si ii zic lui Robert: “Zici ca luam sigur doi acolo? Hai!”.

Am povestit mai multe aici:

Articol rapitorimania: 7 salai si 4 bibani in 30 de minute pe Valea Argovei

Daca ti-a placut, apreciez orice SHARE

Andy Arif

https://andyarif.ro

Pescuitul este o joaca frumoasa, atunci mai ales atunci cand o iei in serios. Copil de pescar, tata de pescar, prieten de pescar, povestitor, calator, iubitor de natura, visator in aceasta minunata lume a pescuitului. Fie ea vorbita, scrisa, foto, video sau online.

Postari asemanatoare

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by TranslatePress