Pescuit la avat in 3 acte. Ziua 2, trei intr-o barca!

Din episodul anterior, Pescuit la avat cu voblere rattlin. Bineinteles ca as fi prins si cu alte naluci, poate chiar mai bine, dar, cum spuneam, voiam sa fac un test. In majoritatea partidelor de pescuit pe care le-am avut la avat si nu numai, voblerele rattlin au demostrat mereu ca sunt foarte versatile. Le poti lansa departe, le poti activa la orice viteza de tractiune si le poti urca sau cobora in palierul de apa la orice adancime doresti. Si prind peste. Mereu. Nu numai avat.

Pescuit la avat in Delta Dunarii, ziua doi

Bun, deci stiam locul, stiam naluca, am pornit din nou pe seara la avat. De aceasta data n-am mai fost singur, am pescuit cu Ciprian Hrisca si Chef Sorin Bontea. Bineinteles, eu cu aceeasi naluca, Yo Zuri 3DS Vib 60, Ciprian cu Helic de la Berti si Yo-Zuri Vib, Bontea cu ce a vrut el de la noi din truse.

E ziua in care…

Nu am avut mult timp la dispozitie, tot cam o ora, asa ca pe seara la avat. Pana s-a dezmeticit Sorin unde, cum si cu ce sa pescuiasca, ziua s-a incheiat. Competitiv cum il bine stim din povestea cu stiuci ne-a balacarit ca nu l-am lasat sa pescuiasca, ca nu i-am dat nalucile care trebuiau, ca n-a avut loc de noi in barca. Si ca isi ia revansa a doua zi. Cu varf si indesat! Va dati seama ca iar ne-a batut, rau, dar acesta este un alt episod. Tot la pescuit in Delta Dunarii.

Daca ti-a placut, apreciez orice SHARE

Andy Arif

https://andyarif.ro

Pescuitul este o joaca frumoasa, atunci mai ales atunci cand o iei in serios. Copil de pescar, tata de pescar, prieten de pescar, povestitor, calator, iubitor de natura, visator in aceasta minunata lume a pescuitului. Fie ea vorbita, scrisa, foto, video sau online.

Postari asemanatoare

lasa un raspuns

Powered by TranslatePress