Aventuri cu știuci moarte după bibani, pescuit pe ape sălbatice

 Aventuri cu știuci moarte după bibani, pescuit pe ape sălbatice

Șții ce este cel mai mișto la pescuit în Suedia pe ape sălbatice? Peștii? Natura? Cu siguranță ambele, dar faptul că te poți duce la pescuit în oricare moment al zilei, dimineața, la prânz, seara sau noaptea, este cireașa de pe tort. În lunile de vară, în iunie, în nordul Suediei, noaptea, pentru 2-3 ore, lumina scade puțin în intensitate și natura ia o mica pauză. Doar atât. Deci poți să pescuiești peste 24 de ore din 24 pe zi dacă te ține, oricând, la orice oră, și nu mai ești condiționat de treziri la primele ore ale dimineții. Asta dacă se încarcă greu personajul în tine, ca și în mine, la primele ore ale dimineții.

Test Mustad Chiki Chiki la pescuit pe ape sălbatice

Când spui pescuit pe ape sălbatice în nordul Suediei, practic poți pune degetul pe hartă oriunde. Lângă casa lui Roine, la câteva minute de mers pe jos sunt trei lacuri și câteva râuri care rar văd picior de om și năluci artificiale. De ce? Pentru că pe o rază de 40 de km locuiesc doar 10 oameni, din care 4 sunt familia lui Roine. 11 cu mine mai nou, deci trebuia să le pescuiesc, nu? După o zi plină de pescuit pe râu la păstrav și lipan, am ajuns acasă la Roine, urma să luăm cina, să stăm la povești și niște beri. Orele 20, Roine îmi spune că am o oră liberă, ia să dau eu o fugă pe lacul de lângă casă… Pusesem ochii în Google Maps pe o coadă de lac pe care eram sigur că sunt ceva bibani și voiam să testez în premieră noile gume de la Mustad, Chiki Chiki.

Tot pescuit pe ape sălbatice, să fie și Berti Magnum

Zis și făcut, Chiki Chiki a stârnit interesul bibanilor, iar bibanii interesul știucilor, după cum vei vedea în videoclip. Dacă în primă fază am crezut că am prins devoratoarea de bibani, ei bine, nu era aceea, parcă mi se păruse mai mare. M-am întors după o oră și câteva zeci de bibani pentru cină, conform planului, iar la orele 22 am revenit pe lac fiind convins că știuca pe care o prinsesem nu era cea cu care m-am distrat cu două ore înainte. Sau mai sunt și altele. În 10 minute de la debarcarea din mașină eram în drill, cu o știucă mai îmbrăcată, tot la Berti Magnum, o oscilantă XXL de care o să mai auziți pe la mine. În rest, nu te mai rețin, te las în compania videoclipului, dacă ți-a plăcut, pune și de un subscribe aici ca să te anunț când postez materiale noi.

Daca ti-a placut, apreciez orice SHARE

Andy Arif

https://andyarif.ro

Pescuitul este o joaca frumoasa, atunci mai ales atunci cand o iei in serios. Copil de pescar, tata de pescar, prieten de pescar, povestitor, calator, iubitor de natura, visator in aceasta minunata lume a pescuitului. Fie ea vorbita, scrisa, foto, video sau online.

Postari asemanatoare

lasa un raspuns

Powered by TranslatePress