Breaking news, mulinete Savage Gear 2021, catalogue sneak peek!

Breaking news, mulinete Savage Gear 2021, catalogue sneak peek!

„Cercul Savage Gear este complet – acum puteți adăuga mulinete Savage Gear 2021 de la marca voastră preferată în arsenalul de pescuit la răpitori. Când am decis să creăm prima gamă de mulinete Savage Gear, am știut că nu o să fie o muncă uşoară. Pentru a crea mulinete de calitate, pe care am fost încântați să punem sigla Savage Gear, a trebuit să ne întoarcem la planșa de desen și să începem de la zero pentru a ne asigura că totul va fi la cele mai înalte standarde. Întregul proiect a durat mai mult de doi ani și reprezintă cea mai mare investiție din istoria mărcii – nu am ales scurtături în această cursă, nimic nu a fost împrumutat „de pe raft”, am făcut kilometri suplimentari și apoi câţiva în plus! Mai importantă decât banii pe care i-am investit în această gamă, este pasiunea. O echipă de pescari de elită din Europa și SUA au contribuit la realizarea acestor mulinete – de la ideea inițială, până la testarea colecției terminate. Nu am făcut-o doar pentru că am decis ce mulinete ar trebui să facem și ce caracteristici ar trebui să aibă, am creat mulinete care să răspundă tuturor cerințelor pescarilor cu abilități diferite – pas cu pas, aceste mulinete sunt cu adevărat realizate de pescari pentru pescari.”

Hans Maasbøl

CEO Savage Gear

„Gama de mulinete Savage Gear 2021 include patru serii pentru apă dulce și două serii pentru apă sărată – unele create cu un raport de recuperare mai rapid, altele cu raport de recuperare tradițional, întâlnit şi la alte mulinete. De oriunde te uiți, aceste mulinete inspiră calitate și inovație. Probabil cel mai bun exemplu inovaţia sunt vaselina şi uleiul, Dura Grease şi Dura Oil, care a fost complet personalizate, realizate și dezvoltate special pentru mulinete Savage Gear. Spre deosebire de vaselina şi uleiul tradiționale pentru mulinete, Dura Grease şi Dura Oil funcționează constant la temperaturi cuprinse între -30 ° C și 160 ° C și oferă o aderență mult mai bună, asigurând că angrenajele sunt întotdeauna acoperite cu un strat protector, chiar și la atingere. Acest lucru îmbunătățește enorm rezistența la coroziune, silenţiozitatea angrenajelor și face ca piesele din interiorul mulinetei să fie mult mai durabile. De asemenea, sunt produse complet biodegradabile.”

Thomas Sanotra

Director of Product, Purchase and Marketing Savage Gear

Va urma.

Daca ti-a placut, apreciez orice SHARE

Andy Arif

https://andyarif.ro

Pescuitul este o joaca frumoasa, atunci mai ales atunci cand o iei in serios. Copil de pescar, tata de pescar, prieten de pescar, povestitor, calator, iubitor de natura, visator in aceasta minunata lume a pescuitului. Fie ea vorbita, scrisa, foto, video sau online.

Postari asemanatoare

1 cometariu

  • Sa iti cauti nisa pe o piata foarte ocupata inseamna sa fii nevoit sa cresti economic; probabil nu au auzit de ‘”limitele cresterii” sau nu au ce face,cand erau niste producatori atat de buni si de personalizati de naluci si accesorii, unde erau origionali;desi in pescuit fenomenul „limiteloe cresterii””e cel mai vizibil, sculele sunt tot mai multe, (+moda asta de a lua o „linie”de la un producator anume, inca o forma de ati pune „badge”-ul de gat la multi nationala ) pește, tot mai putin, deci mai scump si mai ‘share’-uit , prin metoda C&R; pe de alta parte sa vii cu un nou produs de calitate medium premium , inseamna sa fii , ca producator si ca retailer, realist, entry level nu isi cumpara scule noi sinu poatre sustine circuitul finaciar
    sa pescuiti (si sa vindeti/cumparati) bine, in NWO impementat si in Colonia Ro!

lasa un raspuns

Powered by TranslatePress