Calendar competitii pescuit la rapitori din barca LRS 2021!

 Calendar competitii pescuit la rapitori din barca LRS 2021!

Pe 30 ianuarie 2021 a avut loc Adunarea Generala a Ligii Romane de Spinning unde cluburile sportive membere ALRS au decis regulamentul, modul de desfasurare si etapele campionatului national de pescuit la rapitori din barca LRS 2021.

danube delta predator challenge

Exista cateva modificari fata de anul trecut in privinta desfasurarii etapelor, acesta vor fi patru la numar si toate vor conta in clasamentul general. S-a hotarat eliminarea antrenamentului oficial si permiterea pescuitului in saptamana concursului, pentru toate etapele, iar antrenamentele se vor desfasura in sistem Catch and Release. In fiecare mansa a fiecarei etape vor puncta maximum 20 de pesti din minimum doua specii de pesti rapitori (avat, biban, clean, salau, stiuca). Dupa definitivarea noului regulament de desfasurare a campionatului, arbitrajul ar putea fi realizat cu ajutorul aplicatiei pentru telefon Predator Challenge folosita anul trecut la Cupa Ligii Danube Delta Predator Challenge.

competitii pescuit la rapitori

Program competitional CN Pescuit la rapitori din barca LRS 2021

– Etapa 1: Valea Argovei 15-16 Mai, organizator ACS Brasov Spinning Team

– Etapa 2: Delta Dunarii 19-20 Iunie, organizator ACS Delta Spinning Club

– Etapa 3: Bicaz 6-8 August, organizator ACS Bucovina Fishing, Asociatia Bass Hunters

– Etapa 4: Snagov 11-12 Septembrie, organizator CPS Drill

– Cupa Ligii Delta Predator Challenge 23-24 Octombrie, organizator LRS & ACS Delta Spinning Club

pescuit la salau Dobrota

Noutatile stabilite in AG nu se opresc aici. Minorii care vor participa in competitii vor avea gratuitate la plata taxei, de asemenea LRS pregateste si concursuri dedicate copiilor. O parte din taxele incasate pentru inscrierea in competitiile LRS va fi redirectionata catre asociatiile care se ocupa de pistele de concurs pentru populari cu speciile tinta in vederea refacerii populatiei piscicole.

Pentru pescarii sportivi in anul 2021 ALRS va organiza peste 30 de competitii in sistem de campionat national la disciplinele “Pescuit la rapitori din barca”, Pescuit la rapitori de pe mal”, “Street Fishing” si “Trout Area”. Mai multe informatii pe:

http://www.lrs.ro/

Daca ti-a placut, apreciez orice SHARE

Andy Arif

https://andyarif.ro

Pescuitul este o joaca frumoasa, atunci mai ales atunci cand o iei in serios. Copil de pescar, tata de pescar, prieten de pescar, povestitor, calator, iubitor de natura, visator in aceasta minunata lume a pescuitului. Fie ea vorbita, scrisa, foto, video sau online.

Postari asemanatoare

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by TranslatePress