Ce naluci de stiuca sa imi iau in Suedia?

Dupa expeditia Lapland Pike 2018, subsemnatul, Andy Arif, impreuna cu Andrei Sava, Bogdan Doncea, Cristi Albu si Robert Boanta am incercat in acest video 360 sa dam raspuns intrebarii: Daca ai avea voie sa pleci numai cu trei naluci de stiuca pentru pescuit in Suedia, care ar fi acelea?

La capitolul naluci, ca romani, suntem unii dintre mari investitori. Nu ne lipsea nimic, ba chiar aveam si de prisos. Pe langa traditionalele oscilante si spinnerbait-uri, eram echipati cu glidere si gume mari, naluci hybrid (hard+soft), rattling-uri, crank-uri si tot ce am plimbat noi print ruse ani de zile in cautarea stiucilor.

Puteti vedea la “lucru” nalucile prezentate in video-ul 360 de mai sus, Strike Pro, Savage Gear, Berti, 4Predators, Rapala, in Filmul Fishing&Hunting TV Lapland Pike 2018.

Citeste mai mult despre Lapland Pike 2018, Lapland Pike 2019 si vezi cum poti participa si tu la Lapland Pike 2021.

Info Lapland Pike

“Lapland Pike este o competitie care intentioneaza sa ofere libertate maxima tuturor participantilor, intr-o arie mare de pescuit pe raul Umealven din Suedia. “ a fost primul mesaj primit de la Greger Jonsson. Mai participasem in trecut, impreuna cu lotul national al Romaniei la doua editii Lapland Pike organizate de Greger in anii 2007 si 2009, expeditii cu multe amintiri frumoase legate de pescuitul in Scandinavia. Acolo, in Suedia prinsesem prima mea stiuca de peste un metru. Parca a fost ieri…”

Este o competitie? Ei bine, da, dar ne place o consideram mai mult ca un motiv pentru prelegeri, ateliere de pescuit, intalniri sociale, bucatarie traditionala si divertisment. Se amesteca toate aceste ingrediente cu pescuitul la stiuca in sistem Catch&Release si avem un festival de pescuit complet. Lapland Pike este o competitie internationala menita sa ofere libertate maxima concurentilor pe o zona de pescuit imensa din nordul Suediei.

Mai multe informatii pe:

Lapland Pike WebSite

https://laplandpike.se/

Lapland Pike Facebook

https://www.facebook.com/laplandpike

Lapland Pike Instagram

https://www.instagram.com/laplandpike/

Daca ti-a placut, apreciez orice SHARE

Andy Arif

https://andyarif.ro

Pescuitul este o joaca frumoasa, atunci mai ales atunci cand o iei in serios. Copil de pescar, tata de pescar, prieten de pescar, povestitor, calator, iubitor de natura, visator in aceasta minunata lume a pescuitului. Fie ea vorbita, scrisa, foto, video sau online.

Postari asemanatoare

lasa un raspuns

Powered by TranslatePress