Chef Sorin Bontea pescuit clean biban pe ape de munte, mai precis la Bicaz, lacul Izvorul Muntelui. Gurile rele spun ca Robert Boanta ar fi prins toti clenii din etapa de la Bicaz si Chef Sorin Bontea l-a secondat la minciog. Adevarul este undeva pe la mijloc, asa cum ii sade bine oricarei echipe bine sudate, mai precis amandoi au prins cot la cot clenii si bibanii cu care s-au clasat pe locul 2 in mansa 1 si locul 7 in clasamentul final la etapa LRS Bicaz 2020.

Citeste mai mult aici despre Chef Sorin Bontea pescuit clean biban:

https://www.rapitorimania.ro/articole/reportaj/chef-si-la-clean-cum-a-pescuit-sorin-bontea-la-bicaz-13673

Rezultatul nu a fost o intamplare, Robert a castigat suficient de multe concursuri pe Bicaz ca sa reconfirme si la aceasta etapa, bineinteles tot cu celebrele voblere HMKL. Asa cum vedeti in videoclip, chiar daca se afla la prima partida de pescuit la clean din viata lui, Chef Sorin Bontea s-a prins (si a prins) cum sta treaba si cu cleanul. S-o ce? So-clean! Enjoy.

Info Shop:

Voblerele HMKL Crank 33 DR, MR si TR, made in Japan, pot fi achizitionate online de pe magazinul TackleArena.Com, importator si distribuitor principal in Romania. Disponibile in variante blank sau vopsite de Marius Bota si Cornel Tanasa.

https://www.tacklearena.com/9_hmkl

Vezi cum pescuieste Chef Sorin Bontea la avat!

Daca ti-a placut, apreciez orice SHARE

Andy Arif

https://andyarif.ro

Pescuitul este o joaca frumoasa, atunci mai ales atunci cand o iei in serios. Copil de pescar, tata de pescar, prieten de pescar, povestitor, calator, iubitor de natura, visator in aceasta minunata lume a pescuitului. Fie ea vorbita, scrisa, foto, video sau online.

Postari asemanatoare

Spune-ti parerea

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Powered by TranslatePress »