Daiwa Tournament D Fin, nalucile de panica!

 Daiwa Tournament D Fin, nalucile de panica!

Asa am denumit eu Daiwa Tournament D Fin dupa ce am tocat plic dupa plic prin dintii salailor. Si nu au fost putine, la prima achizitie facuta cu multi ani in urma am facut o mica gaura in buget.

Presupun ca aceste gume nu mai au nevoie de prezentare, fiind de multi ani in topul preferintelor pescarilor de rapitori. Dar totusi, pe scurt, acestea sunt atributele care le-au consacrat: materiale si design japonez, plastic moale impregnat cu sare si aroma de calamar pentru gust si portanta, coada striata adica bataie fina pe viteze mici de recuperare sau pe cadere, pot fi folosite pe orice carlig, fie offset, dropshot sau jig indiferent de marime sau gramajul lestului. Inoata al naibii de bine Si prind pesti, toate speciile de rapitori carora le trec prin fata.

Daiwa Tournament D Fin

De ce le-am denumit gume de cautare sau de panica? Pe cat de misto este materialul moale in evolutia nalucii prin apa, pe atat de paguboasa este rezistenta acestor gume in dintii rapitorilor, iar pretul lor nu este la indemana oricui. Mai ales cand la o partida buna de pescuit poti toca, fara sa iti dai seama, cateva zeci de gume. Asadar, revenind la titlu si explicatia acestuia, personal, ca sa mai elimin din pierderi, le folosesc strict sa caut pestii cu ele. Si de panica, atunci cand nu prind. Aaa…si in competitii. Dar isi merita fara doar si poate fiecare leu in plus.

Disponibile in marimi 7,5cm, 10cm si 12cm, am prins cu ele pe toate apele in care am pescuit, atat in tara, cat si in strainatate, pe rauri si pe lacuri, primavara, vara sau toamna, bibani, salai, stiuci, bassi chiar si avati. Ca si paleta de culori, in general folosesc ayu, green pearl, pearl, chartreuse ayu, orange shiner, rainbow. De fapt, daca stau mai bine sa ma gandesc, nu cred ca este o culoare cu care nu am prins. Cert este ca nu imi lipsesc din trusa oriunde m-as duce la pescuit in lumea asta, pesti rapitori sa fie!   

Mai multe detalii  despre Daiwa Tournament D Fin cititi pe:

https://www.arw.ro/search?q=D.fin

Daca ti-a placut, apreciez orice SHARE

Andy Arif

https://andyarif.ro

Pescuitul este o joaca frumoasa, atunci mai ales atunci cand o iei in serios. Copil de pescar, tata de pescar, prieten de pescar, povestitor, calator, iubitor de natura, visator in aceasta minunata lume a pescuitului. Fie ea vorbita, scrisa, foto, video sau online.

Postari asemanatoare

lasa un raspuns

Powered by TranslatePress