DESPRE MINE

Salut,

Bine ai venit pe blogul meu!

Pescuitul este o joaca frumoasa, atunci mai ales atunci cand o iei in serios. In primul rand, sunt copil de pescar, tata de pescar, prieten de pescar, povestitor, calator, iubitor de natura, visator in aceasta minunata lume a pescuitului. Fie ea vorbita, scrisa, foto, video sau online.

Poate ne-am cunoscut pana acum prin intermediul articolele mele din revistele Aventuri la Pescuit, Super Pescar, Pescuitul Pentru Toti, de pe site-ul www.rapitorimania.ro sau ne-am vazut in filmele de pe F&H, PVTV, TVR, YouTube. Sper ca pe acest blog vei gasi o multime de articole, videoclipuri si sfaturi folositoare de la mine sau alti pescari cu care am avut placerea sa pescuiesc si sa fiu prieten de-a lungul timpului.

Pe langa pescuitul la rapitori, in acest blog povestim si despre copii, destinatii, echipamente, gadgeturi, competitii si tot ceea ce este conex cu acest hobby care ne-a virusat pe toti. Daca ai un subiect anume pe care vrei sa il dezbatem aici, astept cu drag mesajele sau comentariile tale la care promit ca voi raspunde. Apreciez orice share daca ti-a placut ce ai citit sau vizionat in articole!

It’s all about fishing!

Andy Arif

Ma gasesti si pe aici:

YouTube – https://www.youtube.com/c/andyarif
Online – https://www.rapitorimania.ro
Facebook – https://www.facebook.com/andy.arif.5
Instagram – https://www.instagram.com/andy_arif
Tumblr – https://www.tumblr.com/blog/itsandyarifthings
Twitter – https://twitter.com/AndyArifandy

Daca ti-a placut, apreciez orice SHARE
Powered by TranslatePress