Festivalul Independent de Pescuit în Delta Dunării Predator Challenge la avat, biban, șalău, știucă, 21-24 septembrie 2022

 Festivalul Independent de Pescuit în Delta Dunării Predator Challenge la avat, biban, șalău, știucă, 21-24 septembrie 2022

Sau un altfel de Anonimul. Numai că în loc de film, 80 de echipe vor prezenta cele mai noi tehnici de pescuit la avat, biban, șalău, știucă în Delta Dunării. Toate acestea, nu în regia lui Dan Chișu așa cum v-ați obișnuit la Green Village (gazda Predator Challenge 2022), ci în regia lui Ciprian Hrișcă sub tutela Cupei Ligii Române de Spinning.

Care este programul Festivalului Independent de Pescuit în Delta Dunării Predator Challenge?

Cea mai tare compețiție de pescuit la răpitori din barcă în Delta Dunării debutează miercuri, 21 septembrie, cu Cupa Presei, urmată de două manșe Predator Challenge, 22-23 septembrie, în care se califică cele mai bune 15 echipe pentru finala Predator Elite, care se va desfășura pe 24 septembrie. Mai multe detalii aici.

În ce zonă se desfășoară Festivalul Independent de Pescuit în Delta Dunării Predator Challenge?

Startul se va lua din localitatea Sfântul Gheorghe – marcată cu galben, zona de concurs fiind delimitată pe harta interactivă din Google Maps. Nu este permis pescuitul pe zonele de reconstrucție ecologică – marcate cu albastru, lacurile Babinețul de Sus, Lacul Potcoava Mare (zona Gorgova), Erenciuc, Lumina – marcate cu roșu. Pescuitul pe brațele Sulina și Sfântul Gheorghe este permis pe ambele maluri, cu respectarea regulamentului ARBDD. Mai multe detalii aici.

Există și premii la Festivalul Independent de Pescuit în Delta Dunării Predator Challenge?

Da, există. Câștigătorii Predator Challenge vor primi 10.000 euro cash, premiu oferit de REPO și HMD Stone, plus costume custom made Tudor Tailor, ocupații locului 2 vor fi supradotați cu un sonar Garmin ECHOMAP Ultra 122sv cu traductor GT56UHD-TM în valoare de 16000 lei și un sistem Garmin LiveScope Plus cu GLS 10™ şi traductor LVS34 în valoare de 10000 lei, premiu oferit de Arrow International și Garmin România, iar echipa de pe locul 3 se va delecta la pescuit cu sonar Humminbird Helix 10 CHIRP în valoare de 10000 lei și motor electric Minn Kota Terrova 12 V în valoare de 12000 lei premiu oferit de Allroundmarin. Primii pierzători, echipele care vor ocupa locurile 4-10, vor primi taxa de participare înapoi. Pentru categoria Predator Elite (concurenții zilei a 3-a), Boats Expert va premia locurile 4-10 cu voucher 300 euro revizii/reparații bărci și Daiwa cu 300 euro voucher cumpărături. Cele mai mari capturi de avat, biban, șalău și știucă vor fi premiate de ASava Custom și Tackle Arena. Și pescarii mai puțin norocoși au șansă la premii, toți concurenții vor primi de la Mustad premii de participare și o șansă la tombola de la finalul evenimentului, unde se vor câștiga echipamente de pescuit, echipamente și accesorii bărci, peridoc, costume, vouchere cumpăraturi, reduceri, excursii pescuit în țară oferite de Arrow Air Pro, Repo, Jackall, Berti, Givadi, Descoperă Delta Dunării, Holbina 3 Bibani, Egreta Hidroturism, Kosarom. Mai multe detalii aici.

Cum se câștigă premiile la Festivalul Independent de Pescuit în Delta Dunării Predator Challenge?

Bineînțeles, în primul rând, trebuie să participi. Și să prinzi avat, biban, șalău, știucă mai bine decât ceilalți după un regulament de pescuit catch, measure, photo & release (prinzi, măsori, fotografiezi, eliberezi). Toate acestea, mai puțin partea cu prinsul, fiind posibile și vizibile pentru oricine prin intermediul aplicației Predator Challenge, aplicație gratuită atât pe Android, cât și pe IOS. Așadar, dacă nu participi, poți să urmărești live evoluția clasamentului live.

Unde mai poți urmări Festivalul Independent de Pescuit în Delta Dunării Predator Challenge?

Competiția, pardon, cea mai tare competiție de pescuit la răpitori din Delta Dunării, Predator Challenge, va fi transmisă live pe paginile de facebook Liga Română de Spinning, Danube Delta Predator Challenge și pe canalul YouTube LRS.

P.S.

Personal, pe canalele media cu care vă exasperez de obicei, AndyArif.ro, Facebook, Instagram, TikTok, YouTube, nu voi transmite nimic legat de Predator Challenge, pentru sunt plecat la pescuit pe alte meleaguri în această perioadă. Așadar puteți lăsa liniștiți notificările deschise. In fine, dragi concurenți, colegi, prieteni și dușmani, suporteri ai acestui minunat fenomen, vă doresc la Predator Challenge 2022 fire întinse, pești fără număr pe aplicație, distracție din plin sau vizionare plăcută! O să fie bine.

Daca ti-a placut, apreciez orice SHARE

Andy Arif

https://andyarif.ro

Pescuitul este o joaca frumoasa, atunci mai ales atunci cand o iei in serios. Copil de pescar, tata de pescar, prieten de pescar, povestitor, calator, iubitor de natura, visator in aceasta minunata lume a pescuitului. Fie ea vorbita, scrisa, foto, video sau online.

Postari asemanatoare

1 cometariu

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by TranslatePress