Informatii Permise de pescuit sportiv ANPA 2021!

 Informatii Permise de pescuit sportiv ANPA 2021!

In 2021 exista trei tipuri de Permise de pescuit sportiv ANPA 2021 care trebuie emise pentru a putea pescui legal pe apele din Romania.

Permis ANPA 2021 Dunare cu bratele sale si apele necontractate din Romania

Permis ANPA 2021 Marea Neagra

Permis ANPA 2021 Ape contractate de asociatii din Romania

Primele doua permise (Dunare, brate, ape necontractate si Marea Neagra) sunt GRATUITE conform Legii 1/2017, si se emit online pe site-ul ANPA. Cel de-al treilea, pentru Ape Contractate, se emite de catre Asociatiile de Pescuit Sportiv din zonele unde vreti sa pescuiti in cuantumul unei taxe de membru.

Permisele ANPA sunt valabile doar insotite de actul de identitate folosit la emitere si nu sunt transmisibile de la un pescar la altul.

Info Permise de pescuit sportiv ANPA 2021

Permisul de pescuit ANPA este gratuit, emis și eliberat online de Agentia Nationala pentru Pescuit si Acvacultura.

Permisul ANPA este un document care atesta dreptul de a practica legal pescuitul sportiv recreativ in habitatele piscicole naturale necontractate de asociatiile de pescari sportivi, cu exceptia Deltei Dunarii.

Permisele ANPA se eliberează anual si au valabilitate pana la finele anului in curs.

Orice pescar isi poate emite si folosi toate cele trei tipuri de permise ANPA.

Atentie! Pescuit in apele de frontiera

Pentru a pescui in zonele de granita aveti neovie si de Permisul de granita (PG). Acesta este un aviz suplimentar permisului ANPA, necesar pentru pescuitul in apele de frontiera. PG-ul este emis de Politia de Frontiera din judetul de care apartine zona de pescuit. Permisele PG se pot obtine online prin completarea unei cereri si a unui formular, documentele se elibereaza gratuit in termen de 30 de zile.

Contact ANPA

Site: http://www.anpa.ro/

Telefon: 0374.466.140, 0374.466.139

Fax: 0374.466.138

E-mail: anpa@anpa.ro

Toate cele trei permise nu sunt valabile in teritoriul ARBDD. Vezi Informatii Permis Pescuit in Delta Dunarii pentru mai multe detalii.

Daca ti-a placut, apreciez orice SHARE

Andy Arif

https://andyarif.ro

Pescuitul este o joaca frumoasa, atunci mai ales atunci cand o iei in serios. Copil de pescar, tata de pescar, prieten de pescar, povestitor, calator, iubitor de natura, visator in aceasta minunata lume a pescuitului. Fie ea vorbita, scrisa, foto, video sau online.

Postari asemanatoare

2 Comentarii

  • Dacă sar putea astazi

  • Va salut.Va rog sa imi precizați ce lege in vigoare reglementează ca de reducerea cotizației pt.permisul de pescuit beneficiază doar pensionarii cu varsta de peste 65 ani..La AJVPS Rm.Valcea am intampinat astfel de problema anul trecut cand am plătit taxa ,bineinteles integral fără a beneficia de reducere fiind pensionar sub varsta de 65 de ani.Va rog dacă puteți să imi dati detalii sau sa cred ca fiecare face după cum crede de cuviință.Va multumesc.

lasa un raspuns

Powered by TranslatePress