Dupa cum bine stiti, imi plac provocarile la pescuit alaturi de prieteni. Astazi vorbim despre „Pescuit la salau pe Valea Argovei, Lucky John Challenge”. Am mai facut genul asta de challenge folosind exclusiv pe toata durata unei partide de pescuit fie doar un model, o culoare sau un singur brand.

 Obligatea la salau pe Valea Argovei

Incepe obligatea pescuit la salau pe Valea Argovei, episodul 1

De aceasta data challenge-ul a fost pe Valea Argovei cu Robert Boanta si Ciprian Hrisca, la salau, cu mai multe naluci de la Lucky John. Ce modele am folosit? Pai, daca le-am retinut bine numele gumelor, 3D Basara, Joco Shaker, Mr. Greedy, Minnow, S-Shad Tail si voblere rattlin (din plastic moale) Vib 58 si 68. Robert le stie mai bine pe coduri si pe caprarii.

Obligatea la salau pe Valea Argovei

Obligatea pescuit la salau continua

Provocarea acestui prim episod (da, sunt doua episoade) a fost simpla. La inceptul partidei, fiecare isi alege o naluca si o poate schimba cu alta doar dupa ce prinde un salau punctabil de peste 40 cm. Cu ce am prins, unde si cum, ponturi, trucuri&smecherii, ati vazut in videoclip. Provocarea continua cu noi surprize, vezi si episodul 2.

Daca ti-a placut, apreciez orice SHARE

Andy Arif

https://andyarif.ro

Pescuitul este o joaca frumoasa, atunci mai ales atunci cand o iei in serios. Copil de pescar, tata de pescar, prieten de pescar, povestitor, calator, iubitor de natura, visator in aceasta minunata lume a pescuitului. Fie ea vorbita, scrisa, foto, video sau online.

Postari asemanatoare

lasa un raspuns

Powered by TranslatePress