Pescuit la salau pe Valea Argovei, episodul 2!

Dupa prima provocare bifata Lucky John Challenge in care am pescuit la salau pe Valea Argovei, am schimbat locul, nu si norocul. Daca ati ratat episodul 1, va recomand sa il vizionati inainte. Revenind la salaii si Lucky John-ul nostru, ne-am mutat pe platoul de la plopi unde am jucat “Obligatea” dupa regulile lui Hrisca, reguli pe care eu si Robert ni le aduceam vag aminte din copilarie.

Pescuit la salau pe Valea Argovei, obligatea la somn

De ce ne-am mutat la plopi? Pai acolo se prinde la orele pranzului cel mai mare somn de pe Valea Argovei. Nu ai nevoie decat de 35 grade plus in amiaza, putin efort fizic de la pompat salai si un spritz de vara cu multa gheata. Monstrul a fost vazut in repetate randuri pe acelasi loc, mai ales vara aceasta, in drill-uri de minimum o ora-doua. Jur pe rosu! Si pe verde. Oricum nu conteaza culoarea la somn.

Valea Argovei, over

Cum au bifat din nou gumele de la Lucky John, 3D Basara, Joco Shaker, Mr. Greedy, ati vazut in acest video, cadre care sper sa va transmita cel putin o parte din distractia pe care am avut-o noi. Personal, am mai adaugat inca o guma la trusa mea de prim ajutor la salau, Joco Shaker, un soft super floating care a facut clar diferenta la numarul de atacuri din aceasta partida. Dar, vorba lunga…saracia You Tube-ului, vizionare placuta. Lucky John Challenge, over!

Daca ti-a placut, apreciez orice SHARE

Andy Arif

https://andyarif.ro

Pescuitul este o joaca frumoasa, atunci mai ales atunci cand o iei in serios. Copil de pescar, tata de pescar, prieten de pescar, povestitor, calator, iubitor de natura, visator in aceasta minunata lume a pescuitului. Fie ea vorbita, scrisa, foto, video sau online.

Postari asemanatoare

lasa un raspuns

Powered by TranslatePress