Pescuit la avat in 3 acte. Ziua 1, locul si naluca.

Pentru mine unul nu exista iesire in Delta Dunarii fara a pescui cel putin o ora, seara, la avat. La o iesire in Delta, dupa prohibitie, timp de trei dupa-amieze m-am distrat la avat pescuind cu un singur vobler rattlin. Nu a fost o intamplare, ci mai degrada un test, pusesem ochii pe Yo Zuri 3DS Vibe 60 de ceva vreme si stiam ca va bifa cu brio la avat. Asa am pornit acest mini serial video in trei acte „Pescuit la avat cu voblere rattlin”.

 

Pescuit la avat plus Murighiol egal love

Zis si facut, ajuns in Delta Dunarii pe bucla de la Sf. Gheorghe. Prima dupa amiaza, dupa ce mi-am luat ziua doza de stiuca, salau si biban, am pornit in viteza (regulamentara) catre locurile de avat din zona Murighiol, locuri apropiate de gazda noastra hotelul Egreta Hidroturism.

Despre voblere rattlin

Bineinteles ca as fi prins si cu alte naluci, poate chiar mai bine, dar, cum spuneam, voiam sa fac un test. In majoritatea partidelor de pescuit pe care le-am avut la avat si nu numai voblerele rattlin au demostrat mereu ca sunt foarte versatile. Le poti lansa departe, le poti activa la orice viteza de tractiune si le poti urca sau cobora in palierul de apa la orice adancime doresti. Si prind peste. Mereu. Nu numai avat.

Conteaza culoarea la pescuit?

Uneori da, alteori nu, fiind foarte multe variabile in aceasta ecuatie eu unul prefer culorile tipatoare in prima faza, cum ar fi acest verde fluo. Le vedem si eu si pestii mai bine. La mine a functionat mereu si pe apa limpede si pe tulbure, rareori fiind nevoit sa schimb aceasta culoare cu una mai naturala sau mai discreta.

De ce “Avat in trei acte”?

Pai ziua 1 a fost despre locuri si confirmarea nalucii. In ziua 2, am pornit din nou spre seara la avat, pe aceleasi locuri, cu aceeasi naluca, dar de aceasta data cu Ciprian Hrisca si Chef Sorin Bontea, in ziua trei a fost macel! Si nu a fost doar despre pescuit la avat cu voblere rattlin…

Daca ti-a placut, apreciez orice SHARE

Andy Arif

https://andyarif.ro

Pescuitul este o joaca frumoasa, atunci mai ales atunci cand o iei in serios. Copil de pescar, tata de pescar, prieten de pescar, povestitor, calator, iubitor de natura, visator in aceasta minunata lume a pescuitului. Fie ea vorbita, scrisa, foto, video sau online.

Postari asemanatoare

lasa un raspuns

Powered by TranslatePress