Pescuit la salau, Kopyto Challenge, adica l-am provocat pe Robert Boanta la un concurs de pescuit de cateva ore pe Sarulesti: “Cine prinde mai multi salai exclusiv la gume Relax Kopyto!”. Normal ca a raspuns afirmativ.

Scor Kopyto Challenge

Scorul final 5-4 salai in barca pentru Boanta, cu o femela luata la ultimele lansari inainte de apusul soarelui. In putinul timp pe care l-am avut la dispozitie am gasit salaii imprastiati pe mai multe locuri, in maluri pe apa mica si pe praguri la 4-5 metri adancime.

Si totusi cu ce Kopyto am prins?

Am prins cu Kopyto de 5, 6,2, 7,5 si 12,5 cm montate pe jiguri Fudo cu gramaje de 3,5, 5, 9 si 18 grame, asa cum ati vazut si in videoclip. Pe langa cei 9 pesti adusi in barca am mai avut ceva activitate, trasaturi ratate si doi salai mari scapati in drill.

Kopyto prinde oriunde?

Daca punem la socoteala prinderea dronei si duelul cu Kopyto XXL se poate spune ca l-am batut si eu pe Robert. In alta ordine de idei, am simtit lipsa altor naluci in truse, dar Kopyto chiar prinde oriunde cum spune Cosmin Rus.

Daca ti-a placut, apreciez orice SHARE

Andy Arif

https://andyarif.ro

Pescuitul este o joaca frumoasa, atunci mai ales atunci cand o iei in serios. Copil de pescar, tata de pescar, prieten de pescar, povestitor, calator, iubitor de natura, visator in aceasta minunata lume a pescuitului. Fie ea vorbita, scrisa, foto, video sau online.

Postari asemanatoare

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by TranslatePress