Pescuit la stiuca in Delta Dunarii cu Strike Pro Pig Shad!

Orice naluca are momentul ei si iti poate aduce o partida de neuitat, atata vreme cat o pescuiesti cu incredere. Cand ai incredere, pescuiesti mult mai atent si mult mai bine decat cu o naluca pe care o folosesti pentru prima oara. Asa am pescuit la stiuca in Delta Dunarii cu Strike Pro Pig Shad JR 15cm pentru prima oara. Povestea Pig Shad Jr. a inceput in anul 2016.

pescuit la stiuca

Familia Strike Pro Pig Shad

“In timpul unei incursiuni in Delta Dunarii am discutat cu Stefan Trumstedt (Strike Pro CWC) despre posibilitatea producerii unui Pig Shad mai mic, de 13-15 cm, o marime perfecta in opinia mea, atat pentru incinte, dar si pentru pescuitul pe natural de la noi. Stefan mi-a aratat atunci primele modele de Piglet (10 cm, 7 g), prea mici de data aceasta, dar bune pentru bibani si salai. Dupa ce a vazut cu ce si cum pescuim in Delta Dunarii, Stefan mi-a spus ca va produce cu siguranta un nou model de Pig Shad Jr. Si s-a tinut de cuvant, am intrat in posesia lui, 15 cm 21 g, cam ceea ce trebuie. Big like!” continuarea articolului aici.

Delta Dunarii, pescuit la stiuca

Asa cum am scris si in articolul de mai sus, primele teste le-am facut la salau, cu succes, chiar daca 15 centimentri este o marime atipica pentru salaii de pe la noi. La stiuca le-am plimbat mereu prin trusa, in Delta Dunarii pe natural nu dadeau rezultate, in Suedia marimea era prea mica, pe incinte personal nu am mai fost, dar acolo au prins foarte bine, am facut cadou unui prieten cateva bucati. Imi doream foarte mult sa prind cu ele pe natural si am prins pana la urma, nu o stiuca, doua, multe rau.

LRS 2019

Revelatia a venit anul trecut la o etapa a campionatului national LRS din Delta Dunarii, zona Isac-Uzlina. Nu stiu cat au contat apa scazuta sau masurile catch&release ARBDD, dar cert este ca a fost unul dintre cei mai buni ani de pescuit la stiuca pe care i-am prins pana acum, cu stiuci multe si mari. In timpul antrenamentului oficial, impreuna cu partenerul meu de echipa Robert Boanta, am tot schimbat gume incercand sa selecteam exemplarele mai mari, pana am ajuns la Pig Shad Jr. 15 cm. De aici a inceput “macelul”, cel putin in prima mansa cand aceasta guma a fost vedeta incontestabila a partidei, dupa cum ati vazut si in videoclip. Montura a fost incropita pe un carlig offset 7/0 cu un mic stinger atasat pe curbura acestuia. A functionat, nu luam iarba pe ancora, iar stingerul ajuta iesirea rapida a carligului din guma.

Vezi si video cu Stiuca lui Cox de 111 centimetri prinsa tot cu Pig Shad!

Daca ti-a placut, apreciez orice SHARE

Andy Arif

https://andyarif.ro

Pescuitul este o joaca frumoasa, atunci mai ales atunci cand o iei in serios. Copil de pescar, tata de pescar, prieten de pescar, povestitor, calator, iubitor de natura, visator in aceasta minunata lume a pescuitului. Fie ea vorbita, scrisa, foto, video sau online.

Postari asemanatoare

lasa un raspuns

Powered by TranslatePress