Pescuit la stiuca in Suedia, Lapland Pike 2021!

 Pescuit la stiuca in Suedia, Lapland Pike 2021!

E timpul sa incepem planificarea pentru pescuit la stiuca in Suedia, Lapland Pike 2021! Noul site Lapland Pike ofera o multime de informatii despre pescuitul la stiuca in Laponia, si, desigur, detalii privind inregistrarea la competitia Lapland Pike 2021! Deoarece am pierdut un an, 2020, planuim sa ne distram de doua ori mai mult la aceasta noua editie.

lapland pike

Despre Lapland Pike

Este o competitie? Ei bine, da, dar ne place o consideram mai mult ca un motiv pentru prelegeri, ateliere de pescuit, intalniri sociale, bucatarie traditionala si divertisment. Se amesteca toate aceste ingrediente cu pescuitul la stiuca in sistem Catch&Release si avem un festival de pescuit complet. Lapland Pike este o competitie internationala menita sa ofere libertate maxima concurentilor pe o zona de pescuit imensa din nordul Suediei.

pescuit la stiuca

Regulile competitiei

Stiuca punctabila: Dimensiune minimă 70 cm

Rezultat: Suma centimetrilor celor mai mari 5 stiuci prinse

Echipe: Maximum doi concurenti in echipa. Echipele de caiac pot fi formate din doua caiace sau doi concurenti intr-un caiac tandem.

Responsabilitate echipe: Fiecare echipa va folosi un telefon inteligent pentru a-si fotografia capturile pe placile de masurare oferite de organizatori. Fotografiile se vor transmite in timp real intr-un sistem de raportare bazat pe web, prietenos cu dispozitivele mobile, pentru colectarea de date in vederea intocmirii clasamentului.

Metode de pescuit:

Spinning sau fly fishing

PROGRAM LAPLAND PIKE 2021

Joi August 19
Zi oficiala de antrenament

Vineri August 20
Zi oficiala de antrenament
17:00 Intalnire de bun venit la hotel Åsele Wärdshus
17:30 Prelegere
18:00 Pub Night

Sambata August 21
10.00 Inregistrare. Revizuirea regulilor competitiei la hotel Åsele Wärdshus. Predarea placilor de masura si fiselor de capturi

12.00 Start pescuit pe raul Ångermanälven. Concurentii sunt liberi sa mute cu autoturismul barcile sau caiacele pe uscat pe toata lungimea pistei de concurs, inainte si in timpul competitiei.
19.00 Sfarsitul zilei 1. Predare placi masura si fise la hotel Åsele Wärdshus.

Duminica Aug 22

09.00 Start mansa ziua 2. Receptie placi masura la hotel Åsele Wärdshus. Start pescuit pe raul Ångermanälven. Concurentii sunt liberi sa mute cu autoturismul barcile sau caiacele pe uscat pe toata lungimea pistei de concurs, inainte si in timpul competitiei.

16.00 Sfarsitul zilei 1. Predare placi masura si fise la hotel Åsele Wärdshus.

18.00 Ceremonia de premiere la Åsele Wärdshus. (Cea mai bună echipa, Cea mai buna echipa din clasa opusa, Cel mai bun efort individual (Cea mai lunga stiuca) si un premiu bonus pentru cel mai lung biban).

Notă: Programul este temporar si se poate modifica. Eventualele modificari vor fi anuntate pe site-ul Lapland Pike, pagina Facebook si Instagram.

Premiile urmeaza sa fie anuntate.

Taxa de inregistrare: 800 SEK/Echipa

Cazare Lapland Pike 2021

Åsele Wärdshus este un hotel cu restaurant situat pe malul raului Ångermanälven, in zona de competitie. Restaurantul serveste mancaruri excelente si are ferestre mari cu vedere la rau. Există, de asemenea, un bar tematic suedez. Din cauza numarului mai mare de participanti in acest an, asigurati-va sa rezervati din timp camerele. Exista si alte posibilități de cazare, dar este recomandat ca toti participantii să fie în acelasi loc.

https://www.aselewardshus.com/

Inchiriere ambarcatiuni

Caiace – 40 Euro/Zi

Caiace Jackson cu pedale si accesorii

Contactat Roine Oberg

roine@peppit.se

+46 70 275 75 25

Gonflabile – 80 Euro/Zi

Lungime – 380cm

Motor termic Suzuki / Honda – 4HP

Contact Greger Jonsson

greger@salmolapland.se

+46 70 625 97 30

Barci (fibra de sticla/aluminiu) – 100 Euro/Zi

Lungime – 4,3m
Motor termic –  4HP
Motor electric – MinnKota 40lbs
Sonar – Garmin 7” cu harta batimetric si puncte GPS

Alte dotari: Baterie cu litiu, rezervor benzina de 12L, minciog, ancora de deriva

Contactat Alban Regnoult

alban@lpn.nu

+46 73 822 94 82

Pre sau post pescuit la Lapland Pro Natur

Pentru antrenamente, pre sau post competitie Lapland Pike va puteti rezerva cateva zile de pescuit la Laponia Pro Natur, situat în Gafsele, 21 km distanta de Asele, pe râul Angermanalven. Alban Regnoult, manager Pro Natur, este cel mai bun ghid de pescuit pe care il puteti avea in zona.

Cazare: 160 Euro pe noapte, pe casa (maximum 4 persoane in casa)
Inchiriere barcă la LPN: 60 Euro/zi
Serviciu ghid de pescuit: 300 de euro pe zi cu barca Alumacraft: 5,80m, 115HP, electronice high end, I-pilot trolling motor, talon, benzina este inclusa.

Informatii:

http://alban-regnoult.com/

https://www.facebook.com/lapplandpronatur

Covid – 19

Organizatorii din Lapland Pike impreuna cu Municipalitatea Asele asigura participantii ca vor fi luate toate masurile necesare impotriva Covid 19 pentru siguranta tuturor.

Pescuit la stiuca in Suedia, Lapland Pike cu Andy Arif, Stefan Trmustedt, Cristi Albu, Matilda Leijon, Andrei Sava, Robert Boanta

Daca ti-ai planuit un pescuit la stiuca in Suedia 2021, vezi si editiile Lapland Pike 2007, 2009, 2018, Lapland Pike 2019.

Mai multe informatii pe:

Lapland Pike WebSite

https://laplandpike.se/

Lapland Pike Facebook

https://www.facebook.com/laplandpike

Lapland Pike Instagram

https://www.instagram.com/laplandpike/

Daca ti-a placut, apreciez orice SHARE

Andy Arif

https://andyarif.ro

Pescuitul este o joaca frumoasa, atunci mai ales atunci cand o iei in serios. Copil de pescar, tata de pescar, prieten de pescar, povestitor, calator, iubitor de natura, visator in aceasta minunata lume a pescuitului. Fie ea vorbita, scrisa, foto, video sau online.

Postari asemanatoare

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by TranslatePress