Pierdut în Laponia cu Miuras Mouse, pescuit la știucă în baraj, episodul 2

 Pierdut în Laponia cu Miuras Mouse, pescuit la știucă în baraj, episodul 2

Dacă nu ați ratat primul episod cu pescuit la știucă și Miuras Mouse “Pierdut în Laponia cu Miuras Mouse, pescuit în mlaștină, episodul 1” vă reamintesc aici:

“Pescuitul la știucă cu Miuras Mouse, de pe mal, poate fi atât de simplu, cel puțin în Suedia. Bagi două Miuras Mouse powered by Strike Pro în buzunar, deschizi aplicația Ifiske, pui în bara de căutare specia vizată, în cazul nostru “știucă/pike/gädda”, prinzi un suedez la “Ia-mă, nene!” și îi arăți cu degetul pe hartă unde vrei să ajungi. Dacă pare prietenos, pur și simplu îi spui să te ducă la un loc cu știucă. Sunt peste tot. Și știuci și suedezi. Pe la noi, prin România, e un pic mai complicat și cu permisele de pescuit și cu știucile și cu autostopul. Dar nu imposibil, speranța moare ultima.”

Miuras Mouse revine, episodul 2

Următorul loc unde am plimbat șoarecele de pe mal a fost un baraj pe râul Ångermanälven unde știucile stau ca berile în lăzi. A fost o sesiune rapidă, n-am prins nici foarte multe, nici foarte mari, dar suficiente cât să îmi satisfac nebunia de a pescui la știucă cu Miuras Mouse de pe mal. Va urma. Ce va urma?

Mai mult pescuit la știucă și Miuras Mouse?

Toată luna ianuarie va fi semnul pescuitului la știucă și Miuras Mouse, atât pe blogul AndyArifPunctRO, cât și pe canalul de Youtube Andy Arif. După cum ați văzut și apreciat, sper, am urcat primele două videoclipuri, urmează încă unul, așa de încălzire. Apoi veți afla tot ce trebuie să știți despre această nălucă unică de la creatorul acesteia, Maurizio Miuras Carini și cum se pescuiește de la câțiva păpușari din spatele celebrității Miuras Mouse. Dau numai câte una, pe rând, așadar rupeți un like, un share, un subscribe, un comentariu de-a-n pulea ca să ajungă la toată lumea.

Un mic citat din ce va urma

„O dată ce năluca a intrat pe agrafă (scena), începe cea mai tare piesă de teatru văzută live. Ești acolo. Ești păpușarul confident. Așteptând momentul culminant, moment în care publicul se ridică (din adâncuri), aplaudând la scena deschisă. Trecând de la metaforă spre realitate, îmi amintesc, cu piele de gaină, de sutele de partide în care Miurasul s-a dezlănțuit, aducând in minciog, știuci pe care doar le visam odinioară, bătându-mi recordurile personale de la o partidă la alta. Și de atunci totul a decurs natural, creându-se o legătura strânsa între mine, ca pescar, și acest “artist” cu gust de operă de artă.” – Voicu Alexandru Gabriel

Citește Istoria creatorului și creației Miuras Mouse!

Daca ti-a placut, apreciez orice SHARE

Andy Arif

https://andyarif.ro

Pescuitul este o joaca frumoasa, atunci mai ales atunci cand o iei in serios. Copil de pescar, tata de pescar, prieten de pescar, povestitor, calator, iubitor de natura, visator in aceasta minunata lume a pescuitului. Fie ea vorbita, scrisa, foto, video sau online.

Postari asemanatoare

lasa un raspuns

Powered by TranslatePress