Din seria Filme pescuit la stiuca Fishing&Hunting va prezint un prim episod, competitia Lapland Pike 2018. Un film din seria Studiu de caz la spinning realizat de Cristi Albu. Citeste mai mult despre Lapland Pike 2018, Lapland Pike 2019 si vezi cum poti participa si tu la Lapland Pike 2021.

lapland pike

“ Lapland Pike este o competitie care intentioneaza sa ofere libertate maxima tuturor participantilor, intr-o arie mare de pescuit pe raul Umealven din Suedia. “ a fost primul mesaj primit de la Greger Jonsson. Mai participasem in trecut, impreuna cu lotul national al Romaniei la doua editii Lapland Pike organizate de Greger in anii 2007 si 2009, expeditii cu multe amintiri frumoase legate de pescuitul in Scandinavia. Acolo, in Suedia prinsesem prima mea stiuca de peste un metru. Parca a fost ieri…Au urmat editiile 2018, 2019 si sper bifam si 2021. Pana atunci sa revedem Filme pescuit la stiuca Fishing&Hunting, episodul Lapland Pike 2018.

Este o competitie? Ei bine, da, dar ne place o consideram mai mult ca un motiv pentru prelegeri, ateliere de pescuit, intalniri sociale, bucatarie traditionala si divertisment. Se amesteca toate aceste ingrediente cu pescuitul la stiuca in sistem Catch&Release si avem un festival de pescuit complet. Lapland Pike este o competitie internationala menita sa ofere libertate maxima concurentilor pe o zona de pescuit imensa din nordul Suediei.

Mai multe informatii pe:

Lapland Pike WebSite

https://laplandpike.se/

Lapland Pike Facebook

https://www.facebook.com/laplandpike

Lapland Pike Instagram

https://www.instagram.com/laplandpike/

Daca ti-a placut, apreciez orice SHARE

Andy Arif

https://andyarif.ro

Pescuitul este o joaca frumoasa, atunci mai ales atunci cand o iei in serios. Copil de pescar, tata de pescar, prieten de pescar, povestitor, calator, iubitor de natura, visator in aceasta minunata lume a pescuitului. Fie ea vorbita, scrisa, foto, video sau online.

Postari asemanatoare

lasa un raspuns

Powered by TranslatePress