Probabil cele mai bune lansete travel Phenix by Andrei Sava

 Probabil cele mai bune lansete travel Phenix by Andrei Sava

Așa…unde am rămas? Cum unde am rămas? Păi ați ratat articolul “Lansete travel pentru călătoriile cu avionul la pescuit”? Citiți-l înainte. Bun, dacă ați citit, să revenim la proiectul lansete travel Phenix by Asava. Deci, aici am rămas:

“Vine sau nu vine, daţi-mi un răspuns
Nu cred chiar de mine să se fi ascuns.
Unde umblă? Unde este?
De mi-ar da măcar o veste
Să ştiu că există şi mi-ar fi de ajuns.

Să-i amintiţi vă rog frumos adresa mea
Când vă întâlniţi cu fericirea
Casa cu flori, strada Speranţei la parter
O mai aştept şi mai sper…”

În cât timp credeţi că m-a sunat Andrei Sava înapoi? Fix a doua zi, restul vă povestește chiar el în videoclipul de mai jos. Tot in videoclip, vedeti și un tutorial pe repede înainte cum s-au făcut lansetele și câteva cadre din expediția mea din Suedia unde am pescuit exclusiv cu lansetele respective.

Ce nu s-a povestit despre lansete travel Phenix by Andrei Sava?

Că aveam nevoie de lansete urgent, urmând să plec în Suedia. Sava a bombănit în stilul lui caracteristic, că nu mai are timp de nimic, că are prea multe lansete în lucru, că acum m-am trezit și eu…În fine.

Normal că le-a făcut, exact așa cum mi le-am dorit, după chipul și asemănarea mea, și bineînțeles că au ajuns la mine pe ultima sută de metri, după chipul și asemănarea lui, fix cu două zile înainte să plec.

Haine Joy pentru lansete travel Phenix by Andrei Sava

Bun, au ajuns lansetele, acum aveam nevoie de o husă tare care să încapă în Elodia. În două zile. Am schițat repede pe o hârtie cum ar trebui să arate, o husă triunghiulară, și i-am trimis fotografia pe WhatsApp lui Dan Ghiorghiu de la Echipamente Joy. “Ce dracu’ e asta?” a venit răspunsul instantaneu de la Dan. “Păi o husă pentru lansete travel…help!”. “Băi, știi că nu fac d-astea, că blochez tot atelierul, croitorul, cusătoreasa, mașina de brodat…când ai nevoie de ea?” mă întreabă Dan. “Păi mâine, poimîine plec.”. Nu vă mai reproduc aici înjurăturile de rigoare primite, finalul a fost: “Bine, adu lansetele acum!”.

De azi pe mâine, a ieșit o super husă pentru lansete travel, cel puțin din punctul meu de vedere și al celor care au văzut-o. Doar lui Dan nu i-a plăcut, pentru că este tipicar și nu a avut suficient timp la dispoziție să o facă așa cum ar fi vrut el.

Și i-am mai și boțit-o un pic. Seara când făceam bagajele, am constatat că greșisem un pic la măsurători, husa nu încăpea în bagaj, era mai lungă cu doi centimetri…Cine s-a apucat noaptea să taie și să pilească din ea? A încăput până la urmă în bagaj, la milimetru.

Înapoi la lansete travel Phenix by Andrei Sava

Chiar dacă a fost un drum lung cu avionul, cu două escale, husa și lansetele au ajuns întregi în Suedia și înapoi. Ce a însemnat acest proiect travel? Trei lansete, din trei segmente, pentru trei tipuri de pescuit diferite. Trei este o cifră magică în numerologie și povești, cu sens și în povestea asta, cele trei lansete, din trei bucăți, au fost destinate să acopere trei tipuri de pescuit în Suedia, medium light, medium heavy, heavy, păstrăv și lipan, biban și știucă, știuci mari.

În ordinea numerelor de pe tricou, Phenix Red Eye Travel BR3-720MS, BR3-700MH și BR3-780H au purtat cu brio prin apele Suediei, pe râuri și lacuri, rotative axate, linguri oscilante pentru păstrăvi, micro jiguri cu gume și viermi, voblere minnow și crank, spinnerbait-uri, oscilante L, XL si XXL și gume de până la 15 cm.

De ce lansete travel Phenix by Andrei Sava?

În opinia mea și a lui Andrei Sava, acesta este un kit travel menit să acopere toate necesitățile unui pescuit la răpitori peste hotare, indiferent de specia vizată, pentru toate nălucile, atâta vreme cât acestea cântăresc între 5 și 50 de grame. Și să îți încapă în bagajul de cală. Vedeți aici un tutorial rodbuilding despre cum a montat Andrei aceste lansete travel Phenix Red Eye. Hai să zicem că eu și Sava suntem subiectivi când spunem că astea sunt cele mai mișto lansete travel, dar a spus și Stefan Trumstedt asta, după ce le-a văzut în acțiune aici.

 

PS: Pont Strada Speranței

Una peste alta, Andrei face niște lansete custom senzaționale pe blancuri și componente de calitate. Dacă nu dai de el, trebuie doar să ai răbdare pentru că este foarte prins. Ca să îți răspundă la telefon de urgență, ba mai mult, să te sune el instantaneu, fă o comandă serioasă pe RodbuildingShop.com și pune la adresa de livrare Strada Speranței, la parter. La mine a funcționat.

Vezi și episodul Just a perfect day cu lipani, păstrăvi și una dintre lansetele travel Phenix by Asava Custom!

Nu uitati sa dati un like, share, subscribe sau un dislike, ignore, unsubscribe dacă v-a plăcut sau nu acest material, aici, pe YouTube, pe Facebook sau Instagram. Părerea voastră contează!

Daca ti-a placut, apreciez orice SHARE

Andy Arif

https://andyarif.ro

Pescuitul este o joaca frumoasa, atunci mai ales atunci cand o iei in serios. Copil de pescar, tata de pescar, prieten de pescar, povestitor, calator, iubitor de natura, visator in aceasta minunata lume a pescuitului. Fie ea vorbita, scrisa, foto, video sau online.

Postari asemanatoare

lasa un raspuns

Powered by TranslatePress