Stiuca lui Cox de 111cm, filmare Garmin Virb 360, pescuit in Suedia cu Strike Pro Pig Shad.

Stiuca mare in video 360 Garmin Virb, Suedia, Strike Pro, Pig Shad, Cox. Atac scurt langa barca si Cox exclama: “Ai de plm, ce mare e!”. Incepe un drill pe cinste in curentul raului, eu filmez si ma minunez de fiecare data cand o ridica la suprafata. In cateva minute, butucul oboseste si poposeste in minciog. 111 cm! Cox tipa de fericire: “Stiam am eu ca nu ma lasa Suedia sa plec acasa fara o captura de peste un metru!”

Citeste si vezi mai multe povesti cu stiuci aici:

https://www.rapitorimania.ro/articole/reportaj/drilluri-cu-stiuci-prinse-pe-camera-si-povestile-lor-13634

Pont ca sa vezi Stiuca mare in video 360 !

Poți să explorezi videoclipul în toate direcțiile prin câteva gesturi simple. Pe desktop, poți să dai clic și să tragi cu un mouse sau poți să dai clic pe săgețile din colțul din stânga sus al ecranului. Pe dispozitivul mobil, poți să tragi degetul pe ecran sau poți să-l miști în diferite direcții. Deși videoclipurile la 360 de grade nu necesită accesorii pentru vizionare, le poți viziona cu un accesoriu ca Google Cardboard.) Ecranul este monoscopic, deoarece se afișează un singur set de imagini. Daca ti-a placut Stiuca mare in video 360 urmeaza acest link pentru mai multe videoclipuri 360.
Daca ti-a placut, apreciez orice SHARE

Andy Arif

https://andyarif.ro

Pescuitul este o joaca frumoasa, atunci mai ales atunci cand o iei in serios. Copil de pescar, tata de pescar, prieten de pescar, povestitor, calator, iubitor de natura, visator in aceasta minunata lume a pescuitului. Fie ea vorbita, scrisa, foto, video sau online.

Postari asemanatoare

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by TranslatePress