Trei, cifră magică în pescuit?

Trei este o cifră magică în numerologie și povești, trei fete de împărați, trei magi, s-a dat de trei ori peste cap, etc. De ce nu ar fi și în pescuit? Pentru mine este, a fost și anul acesta și cu siguranță va fi și anul viitor. Ha, trei. Anul trecut am petrecut mai mult de trei zile cu trei prieteni buni din Suedia, Joacim, Lars, Roine, una dintre acestea pe cele trei lacuri de poveste de care v-am povestit în articolul Just a Perfect Day. Spre deosebire de anul trecut, anul acesta, în mai puțin de o treime de zi, am reusit să prind trei specii de salmonide, arctic char, lipan și păstrăv indigen (brown trout). Am folosit trei firme sau trei produse, în care cred cu tărie, și anul viitor mă întorc pe aceleași trei lacuri cu oscilantele Berti Taifun, nu am nevoie de mai mult de trei, mulineta Savage Gear 3000 și firul Stroft Color, trei role de 100 de metri sunt suficiente pentru trei săptămâni. Da, atât mi-am planificat să stau anul viitor în Suedia, 202(trei), trei săptămâni, până pe trei iulie. O să ziceți, dar Andy, stai, sunt patru produse, ai uitat de lanseta Asava Phenix Red Eye Travel! Nu am uitat, lanseta din videoclip, pe care o pot numi deja de suflet, face parte dintr-un kit, aproape perfect, format din trei lansete de travel din trei bucăți. Și husa de transport a acestora este tot din trei bucăți. Tot de trei ori l-am sunat pe Sava, fără să îmi răspundă la telefon, înainte de a le comanda, și mi-a răspuns după trei zile, vezi mai multe aici, pe probate, despre cele trei lansete Phenix Red Eye Travel.

Nu vă mai plictisesc cu acest text, trei cercetători din Marea Britanie au spus că un articol de succes trebuie parcurs în maximum trei minute, așadar dacă v-a plăcut, dați, vă rog, un share și tag la trei prieteni pe cele trei platforme Facebook, Instagram, TikTok. Dacă nu v-a plăcut, dar fie, ultimul vers toți ar trebui să-l știe, îmi doresc ce-mi dorești tu mine și să ți se-ntâmple ție. Ori trei.

Aaaa, era să uit, cum fac de obicei… Craii sau Magii de la Răsărit erau tot trei. Crăciun Fericit și 3, 2, 1, La Mulți Ani pe două mii douăzeci și trei!

Daca ti-a placut, apreciez orice SHARE

Andy Arif

https://andyarif.ro

Pescuitul este o joaca frumoasa, atunci mai ales atunci cand o iei in serios. Copil de pescar, tata de pescar, prieten de pescar, povestitor, calator, iubitor de natura, visator in aceasta minunata lume a pescuitului. Fie ea vorbita, scrisa, foto, video sau online.

Postari asemanatoare

lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Powered by TranslatePress