5 motive să vii cu noi la pescuit pe lacul Snagov în 11-12 septembrie!

 5 motive să vii cu noi la pescuit pe lacul Snagov în 11-12 septembrie!

Este vorba despre ultima etapa a campionatului național de pescuit la răpitori din barcă LRS 2021. Cupa ARROW se va desfășura pe pista de concurs de pe lacul Snagov, având ca specii țintă ȘTIUCA, ȘALĂUL și BIBANUL. Tot la această etapă se stabilesc și campionii naționali LRS divizia barca 2021. Concursul este în sistem Open conform regulamentului LRS, arbitrajul se face cu ajutorul aplicației de telefon Predator Challenge, aplicație pe care se poate vedea clasamentul live în timpul desfășurării concursului. Așadar, de ce să vii cu noi la pescuit pe lacul Snagov?

Premiile pentru pescuit pe lacul Snagov

În primul rând, toți participanții primesc un mic cadou de la Garmin și Savage Gear. În al doilea rând, chiar dacă nu prinzi unul dintre locurile de pe podium cu cash, Garmin Panoptix LiveScope, Garmin GPSMAP® 86i, 86s, vouchere Savage Gear, voucher cazare Hidroturism, mai ai șanse la marea captură. În al treilea rând, dacă nu reușești să te clasezi în primele 10 locuri cu premii Savage Gear și Berti, îți mai rămâne șansa să te clasezi pe locul 21 (premiu special Clubul Drill) sau să câștigi la tombolă una dintre noile mulinete Savage Gear 2021, SG8, SG6, SG4, SG2, un peridoc Repo și un Mini Jump-Starter Pro VR. În plus, Echipamente Joy va acorda un premiu special.

Ce poți prinde la pescuit pe lacul Snagov

În concurs punctează bibanul, șalăul și știuca, cei mai mari 20 de pești în fiecare zi din cele două de concurs. Dacă despre biban și știucă știi deja că lacul Snagov este o pistă darnică, ei bine, începând cu acest concurs vei vedea cu siguranță și o grămadă de șalăi pe care îi prindeam accidental în edițiile anterioare ale Cupei Arrow. Pește este și va fi și mai mult în viitor, o parte din taxa de concurs de la competițiile LRS merge în repopularea pistelor LRS cu speciile țintă. Lacul Snagov a primit anul acesta 4800000 de larve de știucă și șalău!

Cu cine poți merge la pescuit pe lacul Snagov

Cu cei mai buni pescari de răpitori de competiție din țară și de ce nu din lume, dacă judecăm după rezultatul FIPS din Rusia 2017 când Romania a ieșit Campioană Modială. În cele două zile poți acumula informatii prețioase despre tehnici de pescuit, echipamente, bărci și gadgeturi de ultimă generație sau poți afla tot ceea ce te interesează despre pescuitul la răpitori de la niște pescari și oameni de excepție adunați de prin toate colțurile țării. După manșele de concurs poți sta la un pahar de vorbă cu ei și discuta despre ultimele noutăți de la Savage Gear și Garmin, noutăți care vor fi prezente pe toată durata concursului la baza Navasart.

Unde poți merge la pescuit pe lacul Snagov

De la baza Navasart, care va fi tabăra Cupei Arrow, locație unde te poți și caza în timpul concursului, poți porni în căutarea peștilor răpitori și în stânga și în dreapta, locația fiind situată la jumătatea lacului. În ambele direcții te așteaptă golfuri cu iarbă, stuf și nuferi unde poți găsi știucile, praguri cu șalăi bătăioși și o mulțime de pontoane care adăpostesc armate de bibani. Snagovul este unul dintre cele mai mai frumoase lacuri din România, iar cu ajutorul LRS, CPS Drill, Arrow International, AVPS Acvila, Poliția Transporturi Navale Snagov, sperăm noi ca în viitor să devină cea mai bună pistă de pescuit la răpitori din țară. Poți participa și tu la acest proiect dacă te înscrii la concurs, faci o donație pentru populari sau participi la acțiunile antibraconaj și ecologizare LRS.

Dacă nu poți veni cu noi la pescuit pe lacul Snagov

Totuși, dacă nu ajungi la Cupa Arrow, poți să vezi ce ai ratat în transmisiile live ale Ligii Române de Spinning sau să urmărești clasamentul live pe aplicația de telefon Predator Challenge. Bibanii, știucile și șalăii prinși în această competiție te așteaptă și pe tine să îți încerci nălucile cu ei, toate concursurile LRS se desfășoară în sistem catch&release. Așadar, urmărește competiția, vezi locurile fierbinți, interviurile cu pescarii de competiție de la fața locului, nălucile secrete și tehnicile folosite, fă-ți permisul de pescuit la AVPS Acvila și mergi la pescuit pe lacul Snagov. O să ai niște partide de neuitat la biban, știucă și șalău.

 

Daca ti-a placut, apreciez orice SHARE

Andy Arif

https://andyarif.ro

Pescuitul este o joaca frumoasa, atunci mai ales atunci cand o iei in serios. Copil de pescar, tata de pescar, prieten de pescar, povestitor, calator, iubitor de natura, visator in aceasta minunata lume a pescuitului. Fie ea vorbita, scrisa, foto, video sau online.

Postari asemanatoare

lasa un raspuns

ro_RO
Powered by TranslatePress